Icon
 • Bestil gardinbus-ekspert
Gardinbus

Gardinbus - Få et gratis besøg

Gratis og uforpligtende

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

Gardinbus

Når gardinbussen kommer på besøg, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde inspirationen, som kommer til dig i en lind strøm, fra en gardinekspert med flere års erfaring. Det er vigtigt at se udvalget af gardinstof og solafskærmning i vante omgivelser og der hvor de skal hænge, så du ikke er i tvivl om farve og kvalitet, når du tager dit valg.

 Vi dækker dit behov

Vores gardinbusser er sprængfyldte med lækre gardinstoffer og solafskærmningsprodukter. Mønstrede som ensfarvet, lette, kraftige, transparente og tætte, alle af tidens aktuelle kvaliteter og farver.

Svært at sige nej tak

Vores priser nogle af de bedste på markedet. Tøv ikke med at bestille en gardinbus og lad os give dig et tilbud, du får svært ved at sige nej tak til.

Største udvalg

I gardinbussen finder du det største og bredeste udvalg i Danmark af gardinstoffer og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder markiser.

Få besøg af TextilRingens gardinbus

Vores gardinbus er kun et enkelt telefonopkald væk. Når vi har aftalt dato og tid, kommer gardinbussen hjem til dig med lasten fuldt af et stort udvalg af gardiner i alle typer og farver, som giver inspiration til indretningen af din bolig. Når vi kommer ud med gardinbussen og fremviser gardinprøver, så følger vi altid en tre-trins proces:

 • Vi måler op for dig på de steder, du skal have nye gardiner, så vi ved præcist, hvilke mål der skal bruges
 • Vi rådgiver om, hvilken type gardin eller solafskærming, der vil give mest mening for dig.
 • Vi fremviser vores mange gardinprøver direkte i hjemmet, så du med ro og mag selv får mulighed for at vurdere, hvilke gardiner der passer bedst til din nuværende boligindretning.

Vi har stor succes med denne tre-trins-model, som gør, at vi sikrer den bedste service for vores mange kunder. Og bedst af alt – vores gardinbus kommer på besøg helt gratis og uforpligtende. Så hvis du skal have nye gardiner, så skal du bestille TextilRingens gardinbus – det er en opringning, du ikke vil fortryde!  Hvis du gerne vil forberede dig inden gardinbussen kommer på besøg, eller bare vil have nogle generelle gardin-tips, læs videre under videoen!

TextilRingen Gardinbus er vurderet til 9.6 ud af 10 baseret på 42 vurderinger.

Kunsten at vælge det rigtige gardin design

Du tænker måske, at det er nemt at vælge et gardin design, fordi man jo blot skal vælge et design, man kan lide. Og for nogle er det også så simpelt, som det lyder. Men når vi kører ud til kunderne i vores gardinbus oplever vi, at det ikke altid er helt så nemt igen. Når man køber gardiner er det oftest en langtidsinvestering, fordi gardinerne skal holde i lang tid. Derfor er der en række ting man skal gøre sig tanker om, inden man vælger et design.

 

Vælg gardiner, der passer til vægfarven

Farven på gardinet er det mest åbenlyse at overveje. Det gælder nemlig om at vælge en farve, som du er glad for. Det kan være svært at vurdere, når du står ude i butikken, om den ene eller den anden farve vil passe til din bolig eller ej. Når du handler med os her i TextilRingen, behøver du heldigvis ikke tage hensyn til det – vores Gardinbus kommer nemlig pakket med gardiner i alle nuancer, så du altid kan se, hvad der passer bedst.

 

Tænk på dine møbler, når du overvejer gardin farve

Hvis du vil skabe harmoni i boligen, så har dine møbler også noget at skulle have sagt. Hvis du har en fin mørkerød stofsofa, så vil et par røde gardiner gøre sig rigtig godt. Men hvad hvis du nu pludselig får en brun lædersofa efter et års tid? Så ser de røde gardiner, som før passede ind i rummets farve-tema, måske ikke så gode ud. Igen er det en god idé at tænke i en farve, som kunne passe til forskellige møbeltyper og farver. På den måde fremtidssikrer du dig selv, så du stadig syntes om dine gardiner, når du ommøblerer.

 

Få hjælp til valg af design og farve med gardinbussen

Når vores gardin-eksperter kommer forbi med gardinbussen, hjælper de med rådgivning i valget af både design og farve af gardiner. Med mange års erfaring på feltet, har de forstand på både moderne mode og tidløs mode, og de kan nemt formidle deres viden til dig, hvis du skulle have brug for det. Det vigtigste for os i TextilRingen, og hele idéen med vores gardinbus, er at sørge for, at du får de helt rigtige gardiner, der passer til netop din bolig og dine behov.

 

Få råd til valg af gardiner med Gardinbussen

Det er dog ikke kun farven og designet på dine gardiner, som du bør overveje. Der findes mange forskellige typer af gardiner – stofgardiner, persienner, lameller, rullegardiner – og selvom de alle har samme formål, så opnår de det på forskellige måder. Nogle typer gardiner passer bedre til visse rum i boligen eller til forskellige typer vinduer. Vores gardineksperter vil rådgive og komme med forslag til gardintyper, når de kommer på besøg. Men hvis du vil være forberedt og gøre dig nogle tanker inden da, så læs lidt om et par forskellige typer gardiner nedenunder.

 

Stofgardiner

Stofgardinerne er den klassiske gardintype, som vi har set mange gange før. Fordi det er den traditionelle form for gardin, er det også den mest neutrale gardintype, som passer ind i langt de fleste boliger. Stofgardiner kommer i en lang række farver, mønstrer og stoftyper, som vi kan fremvise, når TextilRingens Gardinbus kommer på besøg. Man går sjældent galt i byen med stofgardiner, og de kan tilpasses næsten alle former for vinduer. Stofgardiner hjælper også med at skabe en god akustik i rummet ved at dæmpe rumklangen.

Hvis du vil læse mere om stofgardiner og se et par eksempler, så klik her.

 

Rullegardiner

Rullegardinet er blevet moderne, og ligesom stofgardinet er det rimelig neutralt og fungerer derfor de fleste steder i boligen. Rullegardinet er dog specielt effektivt i soveværelset og andre rum, som du gerne vil have mørklagt eller beskyttet fra solens UV stråler. Hvis du køber et rullegardin med mørklægning, kan du sørge for at holde rummet dejligt mørkt, så du ikke er nødt til at stå op med solen, hvis du ikke har lyst. TextilRingens rullegardiner fås både med og uden mørklægning, og du kan få testet begge typer, hvis du bestiller et besøg af vores gardinbus. Vores rullegardiner kan leveres med fjederoprul, kædetræk eller motor.

Hvis du vil læse mere om rullegardiner og se et par eksempler, så klik her.

 

Plisségardiner

Plisségardiner er gardiner lavet i meget tyndt, fint stof. Fordelen ved plisségardiner er, at de kan produceres i et utal af former og faconer – skrå, trekantet, runde og så videre. Dette gør plisségardiner ideelle til vinduer med smalle rammer og karme eller vinduer tæt ved jorden, såsom vinduer i udestuen eller gulv-til-loft vinduer. TextilRingens plisségardiner betjenes med kæde, snor, greb eller motor, og vores gardinbus kommer med forskellige typer. Hvis man vil reducere varmeregningen, så kan man også anvendte Duette Plisségardiner, som har en isolerende effekt. Af denne årsag kaldes de også for ’klimagardiner’.

Hvis du vil læse mere om plisségardiner og se et par eksempler, så klik her.

 

Persienner

Persienner er endnu en klassisk gardintype, som ser godt ud i næsten alle rum i boligen. En af fordelene ved persienner frem for gardiner i stof er, at man nemt kan justere, hvor meget lys, man lukker ind i rummet. TextilRingen leverer persienner i både træ og aluminium. Aluminiumspersienner egner sig rigtig godt til rum såsom udestuen eller bryggerset, mens træpersienner udstråler både luksus og harmoni uanset hvor i boligen, de hænger.

Hvis du vil læse mere om persienner og set et par eksempler, så klik her.

 

Lamelgardiner

Hvis du godt kan lide persienner, men ikke føler, at de passer til dine større vinduer, så bør du overveje at spørge efter lamelgardiner, når vores gardinbus kommer på besøg. Det er en slags lodret persienne, som fungerer på samme måde – du kan trække dem til og fra, og justere på vinklen for at regulere, hvor meget lys du vil lukke ind. De giver et flot og stilrent look til rummet, og i TextilRingen leverer vi vores lamelgardiner til både bue og kip, så de kan tilpasses en lang række vinduer. Hver enkelt lamel kan udskiftes individuelt, så du kan skabe dit eget udtryk – måske skal hver anden lamel være sort, eller måske skal den midterste lamel matche farven på din sofa. Kun fantasien sætter grænser.

Hvis du vil læse mere om lamelgardiner eller se et par eksempler, så klik her.

 

Fyld gardinbussen med de gardintyper du er interesseret i

Vores gardinbus er spækfyldt med en lang række gardintyper ud over dem, vi har nævnt her. Hvis du er interesseret, så kan du også læse mere om TextilRingens markiser, foldegardiner eller insektnet. Hvis der er en eller flere gardintyper, som du specielt er interesseret i, så lad os høre, når du bestiller et besøg fra gardinbusset – så har vi en række prøver med, så du kan se, om det passer til din bolig.

TextilRingens Gardinkonsulenter har alle høj faglig ekspertise og står klar til at give den perfekte rådgivning og service, der skal til, når du skal vælge nye gardiner eller solafskærmning til din bolig eller virksomhed.

Gardinbusser organiseret i TextilRingen har alle et stort og bredt udvalg af gardinstof og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder screens og markiser.

Bestil en TextilRingen gardinbus allerede i dag - ganske gratis.

Kontakt


 • Åbningstider:
 • Man-tor 9:00 - 16:00
 • Fredag 9:00 - 15:00

 • Adresse hovedkontor:
  (Ingen butik - kun administration)
 • Farøvej 3, 3.MF
 • 4760 Vordingborg
Bestil gardinbus