Icon

Erhverv

TextilRingens erhvervsservice bygger på mange års erfaring og samarbejde med nogle af landets mest anerkendte leverandører inden for gardiner og solafskærmning. Vores forhandlere er professionelle fagfolk, der rådgiver omkring den ideelle gardin og solafskærmningsløsning til jeres arbejdsplads. Med den rigtige løsning til jeres virksomhed, er I sikret et sundt indeklima, hvilket er vigtigt for et godt arbejdsmiljø.

Professionel rådgivning

TextilRingens erhvervsservice giver jeres virksomhed kvalificeret og konstruktiv rådgivning, når I skal vælge gardiner eller solafskærmning.

Høj kvalitet og garanti

Vores solafskærmningsprodukter er produceret af førende fabrikker i udlandet og af højeste kvalitet. Derfor er en investering i solafskærmning fra TextilRingen, jeres garanti for en kvalitets løsning.

Komplet løsning

Bliver vi enige om en løsning, kan vi stå for både opmåling, montering og færdiggørelse. I har derved en sikkerhed for et godt og holdbart resultat.

Gratis og uforpligtende

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

Gardiner
Solafskærmning
Gardiner inspiration
Gardiner stribede eller ensfarvede smartcord duette plisse
Gardiner gennemsigtige
Gardiner erhverv

TextilRingens Gardinkonsulenter har alle høj faglig ekspertise og står klar til at give den perfekte rådgivning og service, der skal til, når du skal vælge nye gardiner eller solafskærmning til din bolig eller virksomhed.

Gardinbusser organiseret i TextilRingen har alle et stort og bredt udvalg af gardinstof og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder screens og markiser.

Bestil en TextilRingen gardinbus allerede i dag - ganske gratis.

Kontakt


  • Åbningstider:
  • Man-tor 9:00 - 16:00
  • Fredag 9:00 - 15:00

  • Adresse hovedkontor:
    (Ingen butik - kun administration)
  • Farøvej 3, 3.MF
  • 4760 Vordingborg
Bestil gardinbus