Icon
  • Bestil gardinbus-ekspert
Gardinbus

Gardinbus - Få et gratis besøg

Gratis og uforpligtende

Vi er altid klar med et godt tilbud, Udfyld formularen så ringer vi dig op og aftaler tid for en gratis måltagning af gardinløsninger og solafskærmningsprodukter. 

Gardinbus

Når gardinbussen kommer på besøg, kan du læne dig tilbage, slappe af og nyde inspirationen, som kommer til dig i en lind strøm, fra en gardinekspert med flere års erfaring. Det er vigtigt at se udvalget af gardinstof og solafskærmning i vante omgivelser og der hvor de skal hænge, så du ikke er i tvivl om farve og kvalitet, når du tager dit valg.

Vi dækker dit behov

Vores gardinbusser er sprængfyldte med lækre gardinstoffer og solafskærmningsprodukter. Mønstrede som ensfarvet, lette, kraftige, transparente og tætte, alle af tidens aktuelle kvaliteter og farver.

Svært at sige nej tak

Vores priser nogle af de bedste på markedet. Tøv ikke med at bestille en gardinbus og lad os give dig et tilbud, du får svært ved at sige nej tak til.

Største udvalg

I gardinbussen finder du det største og bredeste udvalg i Danmark af gardinstoffer og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder markiser.

Få besøg af TextilRingens gardinbus

Vores gardinbus kommer hjem til dig med et stort udvalg af gardinløsninger og inspiration til indretning af din bolig. Når vi kommer ud med gardinbussen og fremviser gardinprøver, så måler vi op og giver gerne gode råd. Med et besøg fra vores gardinbus, kan du i ro og mag se de mange gardinprøver i hjemmet og vurdere, hvilke gardiner der passer til din boligindretning.

Bestil TextilRingens gardinbus – ganske uforpligtende. 

TextilRingen Gardinbus er vurderet til 9.6 ud af 10 baseret på 42 vurderinger.

TextilRingens Gardinkonsulenter har alle høj faglig ekspertise og står klar til at give den perfekte rådgivning og service, der skal til, når du skal vælge nye gardiner eller solafskærmning til din bolig eller virksomhed.

Gardinbusser organiseret i TextilRingen har alle et stort og bredt udvalg af gardinstof og tilbehør samt indvendig/udvendig solafskærmning, herunder screens og markiser.

Bestil en TextilRingen gardinbus allerede i dag - ganske gratis.

Kontakt


  • Åbningstider:
  • Man-tor 9:00 - 16:00
  • Fredag 9:00 - 15:00

  • Adresse hovedkontor:
    (Ingen butik - kun administration)
  • Farøvej 3, 3.MF
  • 4760 Vordingborg
Bestil gardinbus